Tuesday 12 June 2012

I was the only one who didn't pass... The only fucking one. The only one who failed. I'm the only failure. I got a big fat ZERO.
I worked to fucking hard for NOTHING. I was the only one who pulled a topic I couldn't do... I just failed. I disapointed, my mother, my whole family, an worst of all myself.

1 comment:

  1. Look, du dumpede ikke. Måske var din karakter 00 og før dumpe karakter, men du kan ikke dumpe. Besides, du har arbejdet hårdt på det, du har gjort dit bedste, mere behøver du ikke. Jeg forstår godt hvordan du har det, jeg er heller ikke tilfreds med mit 7 tal i dansk, men hør, du skal være stolt af dig selv, din mor skal være stolt af dig, fordi du fik det gennemført! Det er det vigtigste.
    Og ja, jeg siger at gøre dit bedste var nok, selvom jeg selv hader at få den, for det føler man bare ikke det er. Men det er det putte. JEG ER STOLT AF DIG, FORDI DU GJORDE DET, og du skal være stolt af dig selv. Din mor elsker dig stadig, heck om du fik 00, det er flot alligevel. Så du må ikke være så hård ved det selv <3

    ReplyDelete